Alle soorten laswerk op maat.

Bij Laswerken Leyten kan u terecht voor alle soorten laswerk op maat. Wij werken zowel met staal, Aluminium en Inox. Elk materiaal heeft zijn specifieke toepassingen.

Onze laswerken

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en architecten, van grote tot kleine projecten. Onze laswerken worden altijd gezandstraald en daarna gemetaliseerd of gegalvaniseerd. Deze begrippen mogen niet verward worden, want er bestaat welk degelijk een verschil. Gegalvaniseerd staal kan nooit roesten en wordt voor buiten toepassingen dus altijd aangeraden.

Voor de afwerking van uw laswerk is elke RAL kleur ter beschikking. Dit kunnen wij doen met poederlak, zowel in Satijn (glans) als in een structuur afwerking. Naas de poederlakken kan u uw staalwerk ook laten nat lakken (moffelen). Ook hier staan wij u graag bij wat voor u de beste oplossing is. Tegenwoordig worden de lasnaden en het staal vaak ook bloot gelaten. Dit om het ruwe en robuuste karakter van het staal goed tot uiting te laten komen. Hier is de keuze voor afwerking dan boenen of vernissen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.